LOCKS4VANS – Inchideri, Broaste Speciale si Incuietori Auto

Sisteme Profesionale de Avertizare, Girofaruri si Semnalizare Rutiera
REDTRONIC – Girofaruri, Sisteme Profesionale de Avertizare si Semnalizare Rutiera
March 29, 2017
Interfoane, Videointerfoane, Control Acces, Sisteme CCTv, Casa Inteligenta
COMELIT / AES – Interfoane, Videointerfoane, Control Acces, Sisteme CCTv, Casa Inteligenta
March 29, 2017

LOCKS4VANS – Inchideri, Broaste Speciale si Incuietori Auto

LOCKS4VANS – Marea Britanie, a fost infiintata in 2003 si a devenit rapid una dintre primele companii pe plan mondial din domeniu, datorita experientei de peste 30 de ani a conducerii si personalului firmei in proiectarea si productia sistemelor de inalta securitate, incuietori auto: SLAMLOCKS, DEADLOCKS, DIABLOCK, M69 
Produsele sunt omologate si acreditate de catre THATCHAM si MOTOR INDUSTRY’S TEST HOUSE.

Locks4vans Thatcham Locks4vans ISOQAR  LOCKS4VANS ALA  LOCKS4VANS MLA  LOCKS4VANS MESF  LOCKS4VANS SMMT

Cilindrii si carcasele LOCKS4VANS sunt placate cu nichel extrem de rezistent, iar ramele sunt din otel inox
Cilindrii sunt fabricati in exclusivitate de ASSA ABLOY cel mai mare producator din domeniu, conforme cu exigentele si specificatiile LOCKS4VANS
Toate produsele L4V sunt proiectate (dedicate) pentru fiecare marca si model de autovehicul, kitul de instalare continand toate elementele de prindere si fixare cu instructiunile aferente pentru realizarea unui montaj profesional de inalta calitate.

SLAMLOCKS
SLAMLOCK (incuiere la trantire/inchidere) este un dispozitiv de inalta siguranta ce asigura incuierea automata a usii autovehiculului imediat ce este inchisa, fara a necesita o operatiune suplimentara din partea conducatorului auto.
Odata inchisa usa se incuie automat, descuierea facandu-se numai cu cheia speciala cu amprenta, asigurand usa impotriva deschiderii de catre persoane neautorizate.
SLAMLOCK sunt in principal concepute pentru autovehiculele firmelor de transport valori, curierat rapid si a celor in care proprietarul sau operatorul impune controlul asupra securitatii bunurilor lor.

Avantajul sistemelor SLAMLOCK il reprezinta controlul total asupra incuierii si securizarii usilor, fata de sistemele clasice de incuiere centralizata ce opereaza pe toate usile sau pe zone separate cabina si marfa, lasand descuiate usi care ar trebui sa fie incuiate.
SLAMLOCKS nu afecteaza sistemele de incuiere centralizata si se integreaza perfect cu acestea asigurand maximum de securitate, combinand factorul de descurajare cu un aspect placut.
Toate sistemele sunt proiectate pentru deschidere din interior utilizand chiar mecanismul de descuiere interior al usilor autovehiculului, fiind conforme cu legislatia privind Sanatatea si Securitatea Muncii.

LOCKS4VANS Incuietori Auto Slamlocks 1   LOCKS4VANS Incuietori Auto Slamlocks 2    LOCKS4VANS Chei

DEADLOCKS
DEADLOCK (supra incuiere) este un dispozitiv proiectat special pentru usile autovehiculelor, similar ca functionare cu broastele clasice.
Incuierea se realizeaza manual prin rotirea cheii in cilidru care actioneaza un bolt de blocare de inalta securitate.

LOCKS4VANS Deadlock   LOCKS4VANS Deadlock Side    LOCKS4VANS Chei

DIABLOCK
DIABLOCK este un dispozitiv de incuiere electrica ce utilizeaza pentru blocarea usii un bolt cilindric de inalta rezistenta.
Se alimenteaza la 12/24v si poate fi comandat de interfata inchiderii centralizate a autovehiculului sau de alarma auto.

LOCKS4VANS DIABLOCK

M69
Conceput initial de Yale, M69 este bine-cunoscut in industria securitatii fiind utilizat pentru a oferi protectie suplimentara usilor de autovehicule.
Există cinci lungimi de cilindri de blocare pentru a se potrivi cu diferite grosimi de usi, in echiparea standard LH si RH.
M69 au fost montate ca echipament original la Rolls Royces.

LOCKS4VANS M69

Pentru detalii ale produselor va invitam sa vizitati urmatoarele linkuri :
http://www.locks4vans.co.uk/products.html
http://www.locks4vans.co.uk/about.html